Omegu3 jen z nejlepšího zdroje

 

Abychom tělo zásobili v dostatečném množství účinnou látkou, měli bychom jíst čerstvou mořskou rybu alespoň 2x týdně. Ale jak často si můžeme tento „luxus“ v České republice dopřát?


Podívejte se na testy zmrazených výrobků z mořských ryb a uvidíte, jak je těžké vybrat a koupit kvalitní výrobek a neplatit za zmrazenou vodu. A čerstvá mořská ryba rozhodně není levná, přece jen transport do středu Evropy něco stojí.

 

Důležité je také vědět jaký druh ryby kupujeme a kde byla ulovena nebo chována. Toto jsou informace, které je dobré vědět nejen u nakupovaných ryb, ale týká se to i potravních doplňků – tedy kapslí rybího tuku, které nakupujeme v lékárně nebo přímo od výrobce.

Engraulis japanicus je název ryby, z které olej vyrábí společnost nefdesanté. Jsou to drobné volně žijící hlubinné ryby lovené do sítí v ekologicky čistých oblastech Kanady a Islandu, které se živí převážně planktonem bohatým na vitamín A a D. Nejsou to tedy ryby chované monokulturně a tudíž nejsou ošetřovány antibiotiky.

Detailní analýza výrobku byla provedena v říjnu 2008 na IV. Interní klinice 1. LF UK a VFN v Praze, která potvrdila vysokou kvalitu. Rovněž test, provedený MF Dnes z března 2011 na 18 vzorcích výrobků běžně prodávaných v lékárnách tuto skutečnost potvrdil.

 

Výsledky analýzy zde >
Test MF Dnes zde 1. > 2. >


 
 


PRODUKTY

  • > Lecitin
  • > Omega 3
  • > Omega 3 česnek 
  • > Beta glukan
  • > Koenzym Q10
  • > Vápnik hořčík zinek Skinkomplex
  • > Ženšen 200 mg
  • > Chlorella
  • > Ginkgo biloba 60 mg 
  • > Silymarin
  • KE STAŽENÍ

  • > Přehled produktů /CZE/ 
  •  
  • > Datasheety k produktům
  • > Profily produktů
  • > Prospekty k produktům
  •  

    TRHY

  • > Česko
  • > Slovensko
  • SLUŽBY

  • > Odborná konzultace
  • OSTATNÍ

  • > Webshop
  • > Kontakt

    PRO MÉDIA

  • > Logo společnosti nefdesanté
  • > Fota produktů 
  • > Reklamní vizuály 
  • > Témata a články 

  • Slovensky

     

       

    copyright nefdesanté® 2013